textil print

Атрактивни визуални решения

TextilBox.bgTextileBox е ново направление в рекламата на RD Studio, като начин на създаване и излагане на цветни визии, бранд чрез който ви предлагаме продукти, които можете да използвате дълги години. Сигурни сме, че ще бъдете доволни от предложението, което ще ви направим, така че да сведете до минимум цената на стоката ви, както и разходите за продуктите ви с помощта на нашия технически екип, състоящ се от експерти с богат опит в областта на външната и вътрешна светеща и несветеща реклама. Обезпечавайки нашите продукти с многогодишна техническа поддръжка ние смело може да кажем, че това е една от характеристиките, които видимо ни отличава от останалите компании в нашия бранш.

Компанията ни, която е в рекламния сектор от над 20 години, с помощта на най-новия ни продукт "Текстилна кутия", успява да привлича вниманието на известни марки към техниката за печат вместо предлаганите досега традиционни хартиени или винилови печатни продукти. Основно предимство на този тип реклама е лесната и евтина подмяна на лицето ѝ. С текстилната светлинна кутия, ние започнахме да работим с редица марки, като непрекъснато разширяваме своята адаптивност към търсенията на клиентите ни и колегите ни и работим с неудържимо темпо, за да ви предоставим по-качествени услуги.

 

Eдна реклама - две визии

UCJV300-160 е уникален мастиленоструен принтер, който има комбинирана функция за печатане с UV мастило и рязане. 

Този принтер е модел с висока спецификация, оборудван с функцията за печат с 4 слоя, в допълнение към UV LED печат и Print & Cut.

Моделът може да обхване по-широки диапазони от бърза работа с кратко време на завършване до авангардна табела.

Решенито от 4-слоен печат и вътрешното осветление на графиката представят невероятната промяна на изображението, наречена [Day & Night Printing], при осветяване на печатните медии откъм гърба.
Крайният резултат от този авангарден метод на печат е възможността за цветово превключване на отпечатаното изображение при дневната и нощната му експозиция, и така клиента може да получи две различни цветови и ситуационни решения на основното си послание от рекламата в зависимост от това дали тя е гледана през деня или ноща и то само с включване на задното засветяване в тъмната част на денонощието. Всичко това се постига с уникалния метод на многослойно отпечатване на лицевия и обратен образ.

 

online store